Zorro La Espada Y La Rosa

HELLO! EZ AZ OLDAL A ZORRO C. SOROZATTAL ÉS A SZTÁRJAIVAL FOGLALKOZIK. JÖJJÖN MINDENKI AKI SZERETI A ZORRO-T! FŐSZEREPLŐK: CHRISTIAN MEYER ÉS MARLENE FAVELA

Arturo Peniche
Született: 1962. május 17-én
Híres mexicoi telenovella színész, aki az 1990-es évektől egyre híresebbé vált Latin-Amerikában.

Pineche évekig küzdött színészként, mire elérte a sztárvilágot. Bár diplomázott a színészek híres Televisa iskolájában, megtalálta magát, ahogy egyebek között játszott másik színészek, mint például Guillermo Capetillo, Andres Garcia, Jaime Garza és Salvador Pineda ellen. Peniche azalatt az időszak alatt több reklámban cselekedett, a tapasztalat, ami később segítene neki legfelső szerepeket partra tenni Televisánál, telenovelas*. Egy reklám, amiben állítólag különleges hatalmakkal ad el karkötőket, tette őt némileg híressé Puerto Ricóban és Latin Amerika másik részeiben.

Az igazi törése mindazonáltal 1990-ben jött, amikor filmezett egy olyan telenovelát*, amit elnevezett "Emperatriz "Venezuelában és később meglőtt "María María, az egyetlen szappana a hímként, vezetnek az országban. Miközben nyert extrém népszerűsége volt abban az országban, Peniche Televisa által egy új szerződéssel visszatért Mexikóhoz. 1991-ben a férfiellenfelet játszotta "Valeriában y Maximiliano, az első szappanoperája a hazai országában.

A hírneve 1992-ben növekedett, amikor részt vett "Maria Mercedesben, egy szappanoperában, melyik volt egy hatalmas nemzetközi ütés és elindította Thalía karrierét . Maria Mercedes után, Peniche abból, hogy telenovelasöket* filmezett, vett egy törést, mert a hírneve olyan szinteket ért el, amikre nem számított. Mindazonáltal ő még mindig állandóan a közfigyelmen volt, magazinokba mint például TV Novelasbe és a másokra, volt hála részben.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 1
Heti: 12
Havi: 254
Össz.: 99 525

Látogatottság növelés
Oldal: ARTURO PENICHE
Zorro La Espada Y La Rosa - © 2008 - 2018 - zorro-la-espada-y-la-rosa.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »